AKTUELLE TJENESTER DER MANGLER FRIVILLIGE

Vi mangler dig i GPT

Vil du være med til at sørge for nogle spændende og givende gudstjenester i Københavnerkirken? Så har vi brug for dig! I GPT (GudstjenestePlanlægningsTeamet) arbejder vi både på et meget konkret plan, men også overordnet og visionært på at planlægge gudstjenester, der kommer omkring alle aspekter i livet med Gud. Vi tager udgangspunkt i de emner, prædikanterne har fastlagt og skaber ud fra det en ramme for gudstjenesten. Så hvis du er god til at tænke “ud af boksen”, eller bare brænder for at lave nogen vedkommende gudstjenester, så vil vi meget gerne høre fra dig.

Daniel Knudsen

Har du kreative eller tekniske evner?

Vi vil gerne starte nogle nye teams op, for dem som er kreative og tekniske – til glæde for hele kirken. Det drejer sig om et grafisk team, et videoteam, et fototeam og et streamingteam.

Synes du, at noget af det ovenstående lyder spændende, så vil jeg rigtig gerne snakke med dig, så vi sammen kan finde ud af, hvad du kan tjene med i vores kirke. Vi har både brug for dig, som kan noget i forvejen, og dig som gerne vil udvikle dig og vokse med opgaven. Tøv ikke med at skrive eller ringe til mig.

Daniel Knudsen

Infoteam

Har jeg hilst på dig før? Vi har vist alle prøvet at skulle indgå i en sammenhæng, hvor vi var nye. For nogle er det måske ikke et problem og for andre en stor overvindelse at møde op et nyt sted. Uanset hvilken kategori man tilhører, er det at blive SET og MØDT altafgørende i forhold til at føle sig velkommen et nyt sted. I Københavnerkirkens infoteam mangler vi søde og imødekommende gamle og unge til netop at se og møde folk, der er nye eller måske stadig føler sig nye i mængden.

Kom og vær med!

Laura Iversen

Slaraffenland: midi

Vi har Slaraffenland fordi børnene er kirkens fremtid, og vi vil gerne invitere dig til at være en del af dette vigtige arbejde. Lige nu mangler vi engagererede frivillige i midi, som er for de 5-9 årige. Du får mulighed for at tænke nyt om børnearbejdet i denne gruppe og være med til at definere mål og værdier. Kom og vær med i denne spændende proces! Du kommer til at være på til gudstjenesten ca. én gang om måneden.

Eva Skade Rasmussen