Kristne Buzzwords

Interesseområde

Synd, nåde, lov, frelse. Der er mange ord, vi bruger i flæng i kirken, men hvad betyder de egentlig? I I-gruppen  ‘De kristne buzzwords’ går vi i dybden med ordene. Vi tager et buzzword for hver gang og undersøger det fra alle leder og kanter ved at se på bibelsteder, høre hvordan andre mennesker har forstået dem (f.eks. i blogposts, youtubeklip eller et bogkapitel) og snakker om dem og reflekterer sammen over ordene. Gruppen er for dig, der måske er ny i kirken og gerne vil have lidt bedre styr på de kristne buzzwords eller for dig, der er vant til at høre dem, men måske lige har brug for at få dem støvet af, frisket op eller få et nyt perspektiv på dem!

Derudover vil vi også have en kaffepause hver gang vi mødes, hvor vi har mulighed for at lære hinanden bedre at kende i gruppen.

Gruppen ledes af Katrine, der har været kristen i mange år, og Nanna, der er lidt nyere i troen.

Vision

Formålet er, at nye i kirken og i troen kan forstå de ord, der bruges meget i kristne sammenhænge og at ”gamle kristne” kan reflektere over dem på nye og få nye perspektiver på dem. Det vil dyrke en dybere forståelse for evangeliet, missions-aspektet består i, at nye i troen kan forstå biblens budskab bedre, men også at vi bliver bedre udrustet til at tale om og artikulere disse ord, hvilket kan bruges, når vi deler vores tro. Gruppen er desuden lagt eget an på at diskutere og sammen udforske ordene – det er ikke ”undervisning” – og det vil styrke vores fællesskab som gruppe.

Mødedatoer

16. september kl. 18.00-20.00
21. oktober kl. 18.00-20.00
11. november kl. 14-16
9. december kl. 14-16

Minimum antal deltagere

5 personer

Højeste antal deltagere

11. Dvs. vi er åbne for 3 nye deltagere til Torvedagen. Hvis der er flere, der gerne vil, kan de komme på en venteliste, og så overvejer vi, om vi lige skal tage nogle flere med!

Katrine Vigilius
kvigilius@gmail.com