Intro til AE.png
Aktiv 1.png

Mange har en fornemmelse af, at der er mere mellem himmel og jord. Men hvad eller hvem er det? Kan man overhovedet komme det nærmere? Og er der et relevant forum, hvor man kan tale med andre om det?

Vi vil gerne invitere dig til InTro. ”InTro” fordi det handler om at dykke lidt ned i Bibelen og finde ud af, hvad den kristne tro egentlig handler om. Det er et afslappet og hyggeligt forum, hvor du kan komme, som du er, og bidrage til samtalen med de spørgsmål og tanker, du har.

Aktiv 2.png

Vi mødes til et sammenhængende forløb over syv tirsdage i foråret kl. 19.30-21.30 i kirkens dagligstue på Leifsgade 33, 7. sal, 2300 København S.

Aktiv 3.png

Senest d. 13.2 til claus@kbhkirken.dk

Claus Grønbæk er præst i Københavnerkirken og kan kontaktes på mail eller tlf. 42 52 87 55

Aktiv 1.png