Kafé K

Vi er en gruppe af unge primært fra Københavnerkirken.

Vi mødes hver onsdag i kirkens lokaler på Leifsgade 33, 6. sal, 2300 København S.

Hver anden gang mødes vi kl. 18, hvor vi starter med at spise sammen, og de andre onsdage kl. 19.30 - der vil altid være kage og godt selskab.

Aftenerne bruges på at bede sammen, dele tro og liv med hinanden, samt lytte til oplæg - altsammen for at styrke vores fællesskab i Gud.

Aftenens program kan altid ses forud på vores Facebook-gruppe Kafé K.

Er du interesseret i mere viden, så skriv til Nanna Skou Kjøller på Facebook eller på nannash92@gmail.com.

Vision:

At være et fællesskab hvor vi kan...

• få en pause fra lektier, arbejde og gøremål. Du kan puste ud og blive mindet om det virkeligt vigtige i livet.

• fejre livet og vores håb sammen.

• vokse, udvikles og udfordres til at ligne Jesus mere og mere - sammen.

• sprede kendskabet til Jesus.

• rumme alle typer spørgsmål. Vi favner både unge, der har et tæt fællesskab med Jesus, og unge, der har lyst til at finde ud af, hvad det betyder.

Værdier:

1. Ærlighed... Det betyder, at vi er et fællesskab, hvor du kan være den, du er.

2. Engagement... Det betyder, at vi alle sammen er en vigtig del i forhold til at få fællesskabet til at fungere. Vi hjælper hinanden ved at bidrage med de gaver, vi hver især har, så vi på den måde kan tjene hinanden og Gud. Vi opfordrer til egne initiativer til gavn for fællesskabet, så vi på den måde viser engagement i hinanden.

3. Omsorg... Det betyder, at alle bliver taget godt imod og kan føle sig som en del af fællesskabet. Vi er villige til at hjælpe og støtte hinanden med både åndelige og praktiske problemer.

Du er hjertelig velkommen!