Back to All Events

Gudstjeneste

  • Københavnerkirken 17 Rømersgade København, 1362 Denmark (map)

Sager der nager

Manuel Vigilius prædiker

Vi taler og taler om den kristne frihed, men når man lytter til alt det, Bibelen og kirken siger, lyder det mere som en dom og et åg af ‘bør’ og ‘skal’: Dét er synd, og dét er synd. Følg Jesus. Vær hellig. Vær et vidne. Tag en tjeneste. Hold dig fra andre kvinder/mænd. Vær en god kristen ægtemand/hustru/forældre osv. … Er kristen frihed ikke bare falsk varebetegnelse?


Efterfølgende Kirkemøde kl. 13
Vi mødes og taler om det, der ligger os på hjerte i Københavnerkirken. Det er en rigtig god mulighed for at komme med input, ris og ros og gode ideer og ønsker til ledelsen i kirken. Til indledning af mødet vil vi fremlægge regnskabet 2016 til godkendelse for alle medlemmer.
 

Earlier Event: April 19
Kafé K (m. fællesspisning)
Later Event: April 26
Kafé K