Back to All Events

En aften fyldt til randen

  • Københavnerkirken 17 Rømersgade København K, 1362 Denmark (map)
DSC_4436.jpg

Tankespind

Undervisning v. Anne Sode Grønbæk

Hygge og livemusik

Amalie Skriver feat. lækre kager

Kære damer
Velkommen endnu engang til "En aften fyldt til randen". 

Vi ønsker at fylde jer til randen med alt det gode: Undervisning, lovsang, forbøn, lækre kager og det altid fremragende selskab. 

Anne Sode Grønbæk vil undervise med overskriften "Tankespind". Aftenen vil ellers byde på god tid til at nyde hinandens selskab og live musik.

Del endelig begivenheden og inviterer jeres veninder fra nær og fjern. Husk vi også oversætter til engelsk.

Tilmelding er nødvendig og skal ske senest 16. april ved at trykke "deltager" på facebookbegivenheden.

"En aften fyldt til randen" er på nuværende tidspunkt flagskibet i ”Fyldt til randen”. Aftnerne er vores vigtigste talerør og her, hvor vi når ud. ”En aften fyldt til randen” er båret af en stærk vision om, at god undervisning, lovsang, forbøn og netværk er, hvad vi har brug for i vores hverdag. Derfor tror vi, det er værd at prioritere midt i mange andre tilbud og gøremål. Vi gør os umage for, at alle kvinder går hjem med følelsen af at være blevet fyldt på. Vi ønsker at forkæle kvinder med god stemning, lækre kager og det altid fremragende selskab. 

Vi glæder os til at være sammen med jer. Har du aldrig været med før, eller er du lidt usikker på, hvem vi er, så kan du kigge forbi kbhkirken.dk/fyldttilranden og læse lidt mere om os.

Earlier Event: April 15
Kirkemøde
Later Event: April 22
Gudstjeneste