Velkommen til Menighedslejr 2017!

Glæd dig til lækker mad, skønne omgivelser og et fedt program til både store og små. Allermest kan du glæde dig til en hel weekend med tid og ro til at fordybe dig i fællesskabet med Gud og mennesker i Københavnerkirken.

Hver for sig er vi nemlig alle sammen en del af noget større. Både et københavnerkirkefællesskab, som de sidste år er vokset, og Guds globale kirke og plan for verden. Vi har forskellige evner og tjenester, og på lejren vil vi bruge tid på at inspirere hinanden. Sammen med Peter Techow, præst i Bornholmerkirken, skal vi også dykke ned i vores enhed i forskelligheden og hvordan det ser ud, når vi lever et liv i kærlighed og enhed.

Denne side vil løbende blive opdateret - men du kan allerede nu tilmelde dig årets fedeste lejr!