Samtaler om tro og liv

Sjælesorg er troshjælp og livshjælp. Derfor kalder vi det ’samtaler om tro og liv’. Jesus sendte sine disciple ud for helbrede al lidelse både den evige og den timelige. Derfor er alle emner og temaer velkomne i disse samtaler.

Vi vil gerne lytte og følges med dig i dit trosliv og i din livsfortælling. Vi ønsker at møde dig med omsorg og respekt, uanset hvem du er og hvad du kommer med. Samtalerne er en reflekterende samtale og en fælles vandring i det landskab og de rum, som du inviterer os med ind i. Samtalerne foregår i en fortrolig ramme med tavshedspligt. Det kan være enkeltstående samtaler eller et samtaleforløb.

Book en samtale

Skriv en mail og aftal tidspunkt med én af nedenstående personer:

Ulla Toft  ustoft@gmail.com Tlf: 25884985

Ulla Toft
ustoft@gmail.com
Tlf: 25884985

Jeg er 45 år, gift med Søren og sammen har vi tre piger på 14, 19 og 22 år. Til daglig arbejder jeg som afdelingsleder for ca. 30 medarbejdere på Center for Klinisk Forskning og Forebyggelse.

I min fritid er jeg bl.a. engageret i Københavnerkirken og er en del af kirkens ledelse (ML+). Derudover er jeg certificeret PREP-underviser (PREP er kurser om parforhold) og igennem flere år har jeg sammen med Søren været vejlederpar for forlovede par bl.a. fra Københavnerkirken. I 2018/2019 deltog jeg på Agapes kursus i Sjælesorg og Familierådgivning. Det har givet mig mod og lyst til flere samtaler med mennesker om tro og liv. Jeg kan lide at lytte, trøste, måske udfordre og andre gange bare følges med mennesker, som også er på vej. Jeg har selv oplevet at miste mennesker der stod mig nær, haft sygdom tæt inde på livet og er blevet udfordret på mange andre måder gennem livet. Jeg har ikke alle svarene, men jeg har lyst til at lytte og samtale om det som kan være svært og udfordrende i livet og troen.

LoUISE HØGILD  hoegild2504@gmail.com Tlf: 20865711

LoUISE HØGILD
hoegild2504@gmail.com
Tlf: 20865711

Jeg er 28 år og studerer Master i teologi på Dansk Bibel Institut (DBI). Jeg har været ansat i Luthersk Missions Børn og Unge og er ansat som rejsesekretær på DBI.

Jeg har været en del af Københavnerkirken, siden jeg flyttede til København i 2012. Jeg brænder for, at vi må være en kirke og et fællesskab, hvor der er plads til uperfekte mennesker og til mennesker i alle livssituationer. Min erfaring siger mig, at der kan være mange ting, som fylder i vores hverdag. Stort og småt, ting vi skammer os over, ting der er svære, ting der gør ondt, tanker, som vi måske endnu ikke helt ved, hvordan vi skal formulere. Jeg har et ønske om, at der ikke er nogen, som går alene med de ting uden at have muligheden for at tale med nogen om det. Jeg vil rigtig gerne tilbyde dig et lyttende ikke-fordømmende øre. Jeg vil gerne give dig plads og tid til at fortælle, hvad du måtte have lyst til og brug for at sige højt.

JONAS NEIMANAS  jonas_neimanas@hotmail.com Tlf: 28137008

JONAS NEIMANAS
jonas_neimanas@hotmail.com
Tlf: 28137008

Jeg er 26 år og udannet pædagog. Jeg bor i Vanløse med min kone Jeanett, som jeg har været gift med siden sommeren 2017, og arbejder til dagligt som socialpædagog i Idrætsprojektet. Her arbejder jeg med Københavns udsatte unge, hvoraf jeg varetager arbejdsopgaver, der sætter mig i en position, hvor samtalen i alle dens former er en gennemgående og naturlig del af hverdagen.

Helt kort ønsker jeg at skabe en tryg og fortrolig ramme for en samtale. Jeg holder rigtig meget af at kunne være der for andre mennesker og møde dem lige der, hvor de er. For at kunne det bedst muligt ønsker jeg bare at være helt åben og imødekommende for dine behov i en evt. samtale, hvorfor ethvert samtaleemne (stort og småt) er muligt at tale om.

Mit åndelige udgangspunkt er bibelsk funderet, hvorfor mit håb og min bøn for samtalen er Guds tilstedeværelse og velsignelse.

SANNE VIG SODE LARSEN  Sannevig@hotmail.com Tlf: 28722727

SANNE VIG SODE LARSEN
Sannevig@hotmail.com
Tlf: 28722727

Jeg er gift med Thomas og jeg er uddannet pædagog og har arbejdet i vuggestue indtil jeg begyndte at arbejde som kliniksekretær i en kiropraktorklinik. Ved siden af jobbet er jeg i gang med psykoterapeutuddannelsen.

Jeg har selv oplevet samtale med andre kristne som et vigtigt element for mig i mit kristenliv, både i forhold til trosemner og når jeg er stødt på udfordringer og spørgsmål omkring livet generelt. Jeg ønsker at stå til rådighed som medmenneske hvis du har lyst til eller brug for en snak eller bare mest har brug for lyttende ører.

NIKOlAI KAARSHOLM  nikolai@kbhkirken.dk Tlf: 61698558

NIKOlAI KAARSHOLM
nikolai@kbhkirken.dk
Tlf: 61698558

Jeg er ansat som præst i Københavnerkirken, gift med Pernille og far til Ene. Jeg er uddannet teolog og har i en hel del år interesseret mig meget for det område af kirkens liv som traditionelt kaldes for sjælesorg.

Jeg brænder for at tale og følges med mennesker, som er på vej med troen og med livet i det hele taget. Jeg har ingen forbehold eller præferencer hvad samtaleemner angår, så du er hjertelig velkommen med alt mellem himmel og jord.