Ulla Toft

Book en samtale med Ulla

USTOFT@GMAIL.COM
TLF: 25884985

Jeg er 45 år, gift med Søren og sammen har vi tre piger på 14, 19 og 22 år. Til daglig arbejder jeg som afdelingsleder for ca. 30 medarbejdere på Center for Klinisk Forskning og Forebyggelse.

I min fritid er jeg bl.a. engageret i Københavnerkirken og er en del af kirkens ledelse (ML+). Derudover er jeg certificeret PREP-underviser (PREP er kurser om parforhold) og igennem flere år har jeg sammen med Søren været vejlederpar for forlovede par bl.a. fra Københavnerkirken. I 2018/2019 deltog jeg på Agapes kursus i Sjælesorg og Familierådgivning. Det har givet mig mod og lyst til flere samtaler med mennesker om tro og liv. Jeg kan lide at lytte, trøste, måske udfordre og andre gange bare følges med mennesker, som også er på vej. Jeg har selv oplevet at miste mennesker der stod mig nær, haft sygdom tæt inde på livet og er blevet udfordret på mange andre måder gennem livet. Jeg har ikke alle svarene, men jeg har lyst til at lytte og samtale om det som kan være svært og udfordrende i livet og troen.