THE CITY

Vi er en stor kirke, og det kan være svært at holde kontakt i hverdagen. Derfor har vi The City – kirkens intranet. Det fungerer lidt ligesom Facebook, men er bare designet specielt til kirker. Det er her kirkens ledelse kommunikerer til kirken, men også her kirkens medlemmer kommunikerer med hinanden. Det er her din k-gruppe kan organisere næste samling, og her du kan høre, om der er nogen, der kan hjælpe dig med at flytte.

Når du bliver en del af The City, bliver du i første omgang en del af den store fælles gruppe, som hedder ”KBHkirken”. Det er her al den fælles kommunikation foregår. Der vil være updates fra ledelsen, invitationer til events, bedeemner, diskussionsemner og meget andet.

Hvis du vil være medlem af andre grupper (fx dit tjenesteteam), skal du ansøge om at blive medlem eller spørge én i gruppen om at tilføje dig.

The City er et vigtigt redskab til at få overblik over kirken og finde ud af hvem, der er hvem, og hvordan man kan komme i kontakt. Derfor er det vigtigt, at du opdaterer din profil med billede og telefonnummer så hurtigt som muligt.

På The City er der også en ”vennefunktion”, men det gør sådan set ikke nogen forskel om du er venner med folk eller ej – alle profiler er offentlige.

Der findes desuden en The City-app, som du kan downloade til din telefon.

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, kontakt da Daniel Knudsen.