KIRKEPLANTNINGER

- En regional del af kirken

FrXund – Netværksgruppen i Frederikssund

Vi er et åbent fællesskab i Frederikssund, der samles til liv, mad og et håbefuldt budskab. Vi elsker brunch, Jesus og fester. I løbet af ugen samles vi for at spise og dele liv – søndag er der kirkebrunch.

Vi er en mindre gruppe (10-15 mennesker), som håber på at blive meget større. Vi er forelskede i Frederikssund, som er dejlig og skøn. Vi... ja, elsker Jesus Kristus, som er helt suveræn - en suveræn helt. Derfor ønsker vi at få vores endorfiner af at se mennesker i Frederikssund nærme sig Kristus. Så bliver der fest og ballade.

I Det Nye Testamente sker der noget vildt med mennesker, når Jesus kommer helt tæt på dem. Vi ønsker at sætte rammen for det samme. Hvis du bor i nærheden, er du mere end velkommen. Står du i flyttetanker eller trænger til festlig forandring, så kom forbi og besøg os – og bliv hængende.

Vi er en (regional) del af Københavnerkirken.

Du er velkommen til at kontakte Morten Friis (leder) 4098 4466  / mfriisn@gmail.com

Netværkskirken i Græsted

Netværkskirken er et relativt nyt kirkefællesskab, der ønsker at udforske tro, tvivl og livet i fællesskabet.

Deraf vores slogan: På vej – sammen.

Alle slags mennesker

Netværkskirken består for øjeblikket af ca. 20 aktive voksne og børn. Vores fællesskab omfatter alle slags mennesker: lærere, journalister, sygeplejersker, pensionister og mange andre. Nogle af os er glade for at cykle, nogle er vilde med film, nogle er gode til at bage og lave lækker mad.

Vores liv med troen ser også meget forskelligt ud. Nogle er bare nysgerrige, mens andre har været aktive kristne i mange år. Vi har det til fælles, at vi ønsker at udforske den kristne tros verden, og hvad det har at sige ind i alle livets områder - fra vores arbejde til familie og fritid.

Vi mødes både i det store fællesskab om søndagen til gudstjenester og i mindre grupper privat, hvor vi taler om, hvad der foregår i vores liv, taler om tekster fra Bibelen og beder for hinanden. Igen gælder det her, at nogle er vant til det, mens andre bare er nysgerrige eller med på en lytter.

Gøre Græsted til et bedre sted at være

Vi ønsker at gøre Græsted til et lidt bedre sted at være, både ved at være et åbent fællesskab, hvor alle slags mennesker kan føle sig velkomne, men også ved at engagere os i byens liv.

Vores kerneværdier er hhv. fællesskab, evangeliet (dvs. det kristne budskab) og mission (dvs. at formidle det kristne budskab og den kristne kærlighed til andre).

Organisatorisk er Netværkskirken en såkaldt menighedsplantning ud fra den evangelisk-lutherske frimenighed Københavnerkirken, som igen er med i Evangelisk Luthersk Netværk.

For yderligere info eller spørgsmål, kontakt Claus Kristensen på claus@knet.dk

Se mere på www.nkirken.dk