Louise Høgild

Book en samtale med Louise
hoegild2504@gmail.com
Tlf: 20865711

Jeg er 28 år og studerer Master i teologi på Dansk Bibel Institut (DBI). Jeg har været ansat i Luthersk Missions Børn og Unge og er ansat som rejsesekretær på DBI.

Jeg har været en del af Københavnerkirken, siden jeg flyttede til København i 2012. Jeg brænder for, at vi må være en kirke og et fællesskab, hvor der er plads til uperfekte mennesker og til mennesker i alle livssituationer. Min erfaring siger mig, at der kan være mange ting, som fylder i vores hverdag. Stort og småt, ting vi skammer os over, ting der er svære, ting der gør ondt, tanker, som vi måske endnu ikke helt ved, hvordan vi skal formulere. Jeg har et ønske om, at der ikke er nogen, som går alene med de ting uden at have muligheden for at tale med nogen om det. Jeg vil rigtig gerne tilbyde dig et lyttende ikke-fordømmende øre. Jeg vil gerne give dig plads og tid til at fortælle, hvad du måtte have lyst til og brug for at sige højt.